Panier (0) 0 Panier

Votre panier est vide!

Merci ! Vos favoris ont bien ete transférés au magasin.

Aller au magasin
QUALIFIÉS RECONNUS
© Istockphoto

Fusilli met kip en zongedroogde tomaat

Recettes

Niveau: gemiddeld
Gebruikte iCook producten: soeppan van 4 liter met deksel; 5-Piece Knife Set; mengschaal

Ingrediënten::

  1. 300 g fusilli

  2. 10 zongedroogde tomaten

  3. 300 g kipfilet

  4. 6 grote witte champignons

  5. 3 teentjes knoflook

  6. 200 ml room

  7. zout en peper

  8. 3 kopjes eSpringTM water

Werkwijze:

  1. Pak het iCook santokumes en snijd de kip in grote stukken, snijd de knoflook fijn en halveer de champignons en de zongedroogde tomaten.

  2. Verwarm de iCook soeppan van 4 liter en doe er olijfolie in. Bak de kip tot het een goudbruine kleur heeft. Voeg de knoflook en zongedroogde tomaten toe en roer goed door. Voeg dan de champignons toe.

  3. Voeg het eSpring water en de kruiden toe en breng aan de kook. Roer dan de room erdoorheen. Voeg de Italiaanse fusilli toe. Laat 30 minuten pruttelen. Roer regelmatig tot de room begint in te dikken.

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Des cookies sont des fichiers stockés dans votre navigateur, utiles à la plupart des sites Web pour personnaliser votre expérience de navigation.

En continuant à naviguer sur notre site sans modifier les paramètres, vous acceptez notre utilisation des cookies.

J'accepte