Niveau: gemiddeld
Gebruikte iCook producten: soeppan van 4 liter met deksel; 5-Piece Knife Set; mengschaal
Ingrediënten::
300 g fusilli
10 zongedroogde tomaten
300 g kipfilet
6 grote witte champignons
3 teentjes knoflook
200 ml room
zout en peper
3 kopjes eSpringTM water
Werkwijze:
Pak het iCook santokumes en snijd de kip in grote stukken, snijd de knoflook fijn en halveer de champignons en de zongedroogde tomaten.
Verwarm de iCook soeppan van 4 liter en doe er olijfolie in. Bak de kip tot het een goudbruine kleur heeft. Voeg de knoflook en zongedroogde tomaten toe en roer goed door. Voeg dan de champignons toe.
Voeg het eSpring water en de kruiden toe en breng aan de kook. Roer dan de room erdoorheen. Voeg de Italiaanse fusilli toe. Laat 30 minuten pruttelen. Roer regelmatig tot de room begint in te dikken.