Panier (0) 0 Panier

Votre panier est vide!

Merci ! Vos favoris ont bien ete transférés au magasin.

Aller au magasin
QUALIFIÉS RECONNUS
© Stockfood

Lamskotelet met artisjokken en gevulde wijnbladeren

Recettes

Niveau: gemiddeld
Gebruikte iCook producten: 5-Piece Knife Set; Veelzijdige schaar; mengschaal; soeppan van 8 liter met deksel

Ingrediënten:

  1. 6 lamskoteletten

  2. 6 plakjes artisjok

  3. 300 g rundergehakt

  4. 2 uien

  5. 200 g rijst

  6. 100 g fijne bulgur

  7. ½ bosje peterselie

  8. 200 g wijnbladeren

  9. 1 tomaat, in stukjes

  10. 1 grote theelepel komijn

  11. 1 theelepel kurkuma

  12. 1 eetlepel tomatensaus

  13. 110 ml olijfolie

  14. 2 teentjes knoflook

  15. zout, zwarte peper

Werkwijze:

  1. Snijd de uien, knoflook en tomaten met het iCook mes en knip de peterselie met de veelzijdige schaar.

  2. Meng alles in de mengschaal door elkaar met het rundergehakt, de bulgur, rijst, kruiden en olijfolie.

  3. Kneed het geheel 10–15 minuten, vul dan de wijnbladeren en rol ze op.

  4. Leg drie lamskoteletten in de iCook soeppan. Leg de artisjokken erbovenop, dan twee lagen wijnbladeren en dan weer lamskoteletten, artisjokken en nog twee lagen wijnbladeren.

  5. Voeg de olijfolie en de tomatensaus toe.

  6. Breng aan de kook op hoog vuur, en laat dan nog 40 minuten sudderen.

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Des cookies sont des fichiers stockés dans votre navigateur, utiles à la plupart des sites Web pour personnaliser votre expérience de navigation.

En continuant à naviguer sur notre site sans modifier les paramètres, vous acceptez notre utilisation des cookies.

J'accepte