Panier (0) 0 Panier

Votre panier est vide!

Merci ! Vos favoris ont bien ete transférés au magasin.

Aller au magasin
QUALIFIÉS RECONNUS
© StockFood

Perziken in een dekentje

Recettes

Deze gebakken perziken in grillig kaneeldeeg zijn onweerstaanbaar. Daar kan niemand vanaf blijven.

Ingrediënten:

  1. 325 g bloem

  2. 80 g basterdsuiker

  3. 175 g boter, koud en in blokjes

  4. 2 eidooiers

  5. 1–2 eetlepels ijskoud water

  6. 6 perziken

  7. 2 kaneelstokjes, in stukjes gebroken

  8. 1/2 theelepels kaneelpoeder

  9. losgeklopt ei

Bereidingswijze:

  1. Meng de bloem, suiker en boter in een keukenmachine. Voeg eieren en water toe om deeg te maken. Laat 1 uur afkoelen.

  2. Snijd zes cirkels uit het deeg, leg de perziken erop en druk ze van boven dicht.

  3. Snijd blaadjes uit het overgebleven deeg en maak die vast aan de perziken. Maak stukjes kaneelstok aan het geheel vast om een steeltje te maken.

  4. Leg alles op een bakplaat. Bestrijk alles met losgeklopt ei, bestrooi het met suiker en kaneel en bak het 35 minuten in de oven op 160°C.

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Des cookies sont des fichiers stockés dans votre navigateur, utiles à la plupart des sites Web pour personnaliser votre expérience de navigation.

En continuant à naviguer sur notre site sans modifier les paramètres, vous acceptez notre utilisation des cookies.

J'accepte