Panier (0) 0 Panier

Votre panier est vide!

Merci ! Vos favoris ont bien ete transférés au magasin.

Aller au magasin
QUALIFIÉS RECONNUS
© Getty Images

Chocolade-tiramisu

Recettes

Maak eens tiramisu met cacao. De cacao combineert goed met de koffie en maakt van deze variant op de beroemde klassieker een opvallend gerecht.

Ingrediënten:

  1. 24 lange vingers

  2. 200 ml AmwayTM Espressokoffie

  3. 100 g pure chocolade (70–80% cacao), gehakt

  4. 300 g mascarpone

  5. 250 ml slagroom

  6. 75 g poedersuiker

  7. 1 tl vanille

  8. Licht geplette koffiebonen (optioneel, als garnering)

Bereiding:

  1. Bekleed de bodem van een vierkante ovenschotel met de helft van de lange vingers. Besprenkel goed met de espresso.

  2. Smelt de pure chocolade in een kleine iCook steelpan op matige warmte. Laat afkoelen.

  3. Doe de mascarpone, poedersuiker en vanille in een kom. Meng met een elektrische mixer totdat u zachte pieken ziet ontstaan. Voeg de gesmolten chocolade toe en meng alles goed door elkaar.

  4. Bedenk de lange vingers in de ovenschotel met de helft van het mengsel. Schik de resterende lange vingers erop en besprenkel weer met espresso.

  5. Voeg de rest van het mascarponemengsel toe.

  6. Garneer eventueel met de geplette koffiebonen. Laat minimaal zes uur in de koelkast staan vóór het serveren.

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site. Des cookies sont des fichiers stockés dans votre navigateur, utiles à la plupart des sites Web pour personnaliser votre expérience de navigation.

En continuant à naviguer sur notre site sans modifier les paramètres, vous acceptez notre utilisation des cookies.

J'accepte