ACHIEVERS SPOTLIGHT

Vlotjes entertainen

Home Tech

Precies op tijd voor de feestdagen introduceert Amway de iCook™ Wok.

De traditionele wok is een pan met ronde bodem die ergens tussen de 10e en 13e eeuw in China ontsproot. Door zijn ongewone vorm werd het oppervlak gelijkmatig verwarmd en werd het voedsel sneller gaar. Dat was belangrijk voor een volk dat weinig voedsel en brandstof bezat.

Aangepast aan de moderne keuken

Amway heeft dit traditionele kookgerei geschikt gemaakt voor de 21e eeuw. Het eerste wat opvalt aan de nieuwe iCook Wok is dat hij, in tegenstelling tot een traditionele ronde wok, juist een platte bodem heeft. De platte bodem is ontworpen voor de moderne keuken en niet voor boven een open vuur, en is geschikt voor elektrische, keramische, gas- en inductiekookplaten. De uit zeven lagen opgebouwde wok heeft een gelijkmatige warmteverdeling zodat u sneller kunt koken en tevens energie bespaart. En net als alle iCook pannen maakt de wok gebruik van de VITALOK™* kookmethode waardoor voedingsstoffen, kleur en smaak behouden blijven. De iCook Wok is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor alle technieken van bakken, pocheren, stoven en braden tot stomen.

Gratis accessoires

De iCook Wok wordt geleverd met een stoomrekje om groenten of vis te stomen, en een Lotus-rekje om eten warm te houden terwijl u andere ingrediënten bereidt.

Auberginerolletjes met kruiden en kaascrème

Nu u de voordelen van de iCook Wok kent zult u genieten van dit nieuwe overheerlijke voorgerecht om uw vrienden mee te verwennen.

Ingrediënten

2 middelgrote aubergines

AMWAY™ da Carapelli Olijfolie

100g geraspte Goudse kaas

150g cottage cheese

4g knoflook, fijngehakt

40g walnoten, fijngehakt

40g koriander, basilicum of peterselie, fijngehakt

3g paprikapoeder en zout en peper naar smaak

  1. Was de aubergines en snijdt ze in de lengte in dunne plakjes met het iCook Koksmes. Strooi zout over de plakjes en laat ze 5 minuten uitzweten. Afspoelen en laten drogen.

  2. Giet olie in de iCook Wok en verhit deze. Bak de plakken aubergine tot ze een bruine korst krijgen. Haal ze uit de wok en leg ze op keukenpapier om de overtollige olie uit te laten lekken.

  3. Vulling: meng de Goudse kaas en de cottage cheese in een iCook Mengkom en voeg knoflook, kruiden en walnoten toe. Voeg paprikapoeder en zout en peper toe naar smaak.

  4. Schep de vulling op de plakken aubergine en rol ze op. Bestrooi met kruiden.

4 porties


*Deksel moet op de iCook Wok worden geplaatst om VITALOK te gebruiken.

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het