Winkelwagen (0) 0 Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

Ga naar de winkel
ACHIEVERS SPOTLIGHT
© iStockphoto

Makkelijk te maken frambozenjam

Recepten

Ingrediënten:

  1. 500 g verse frambozen

  2. 800 g witte kristalsuiker

Gebruikt iCook-materiaal: senior sauteerpan, soeppan van 4 liter met deksel

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 120°C en doe de suiker in de pan. Verwarm 15 minuten in de oven.

  2. Doe de frambozen in de pan en breng op een hoog vuur aan de kook. Stamp de frambozen tijdens het verwarmen met een aardappelstamper en laat nog een minuut doorkoken onder voortdurend doorroeren. Tip: als u de jam voor kinderen maakt, kunt u met een zeef de pitjes verwijderen voordat u verdergaat met de volgende stap.

  3. Voeg de warme suiker toe aan de pan met frambozen en kook totdat het mengsel een gelei vormt. Doe de schoteltjestest (zie artikel) om de dikte vast te stellen.

  4. Neem de pan van het vuur aan en laat 15 minuten afkoelen. Roer af en toe door en schep in de warme potten, sluit zorgvuldig af en laat afkoelen.

Download dit recept hier als PDF / als ePub-bestand

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het