Winkelwagen (0) 0 Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

Ga naar de winkel
ACHIEVERS SPOTLIGHT
© Shutterstock

Vegetarische gevulde champignons

Recepten


Ingrediënten:

  1. 40 witte champignons

  2. 1 rode paprika

  3. 1 geroosterde rode paprika, fijngesneden

  4. ½ middelgrote ui

  5. 3 lente-uitjes

  6. 1 tl oregano

  7. 6 el broodkruimels

  8. 4 el parmezaanse kaas, geraspt

  9. 30 g verse peterselie

  10. 2 el olijfolie

  11. ½ el zout, of naar smaak

  12. ¼ tl gekraakte peper, of naar smaak


Bereidingswijze:

  1. Maak de champignons schoon en verwijder de stelen.

  2. Snijd de helft van de champignonstelen in kleine stukjes en gooi de andere helft weg. Snijd de ui, de lente-ui, de rode paprika, de geroosterde paprika en de peterselie.

  3. Verwarm de olijfolie in de iCook-koekenpan met antiaanbaklaag (25 cm doorsnee). Voeg de champignonstelen, de rode paprika, de geroosterde paprika, de lente-uitjes en de ui in de pan en verwarm zachtjes. Laat 5 minuten fruiten totdat de peper en de ui zacht zijn, voeg vervolgens de oregano, het zout en de gekraakte peper toe.

  4. Veeg de pan schoon met keukenpapier en leg de champignons er met de holle kant naar boven in. Vul ze royaal met de vulling.

  5. Zet de pan op het fornuis, op een laag vuur, en dek af met het deksel.

  6. Verwarm 15 minuten of totdat de champignons gaar zijn.

Download dit recept hier als pdf / als ePub -bestand

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het