Winkelwagen (0) 0 Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

Ga naar de winkel
ACHIEVERS SPOTLIGHT
© StockFood

Perziken in een dekentje

Recepten

Deze gebakken perziken in grillig kaneeldeeg zijn onweerstaanbaar. Daar kan niemand vanaf blijven.

Ingrediënten:

  1. 325 g bloem

  2. 80 g basterdsuiker

  3. 175 g boter, koud en in blokjes

  4. 2 eidooiers

  5. 1–2 eetlepels ijskoud water

  6. 6 perziken

  7. 2 kaneelstokjes, in stukjes gebroken

  8. 1/2 theelepels kaneelpoeder

  9. losgeklopt ei

Bereidingswijze:

  1. Meng de bloem, suiker en boter in een keukenmachine. Voeg eieren en water toe om deeg te maken. Laat 1 uur afkoelen.

  2. Snijd zes cirkels uit het deeg, leg de perziken erop en druk ze van boven dicht.

  3. Snijd blaadjes uit het overgebleven deeg en maak die vast aan de perziken. Maak stukjes kaneelstok aan het geheel vast om een steeltje te maken.

  4. Leg alles op een bakplaat. Bestrijk alles met losgeklopt ei, bestrooi het met suiker en kaneel en bak het 35 minuten in de oven op 160°C.

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het