Winkelwagen (0) 0 Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

Ga naar de winkel
ACHIEVERS SPOTLIGHT

Runderbiefstuk met groentesalsa

Recepten

TTotale voorbereidingstijd: 15-20 min. / Dienen: 4 / Energiewaarde: 506 kcal per stuk

Kookgerei:

  1. 30 cm Non-stick koekenpan met gehard glazen deksel

  2. 1 of 2 Liter Sauspan en Deksel

  3. Mengkom met deksel

Ingrediënten:

  1. 4 stuks runderrib, 230 g per stuk

  2. 3 paprika's (groen, geel en rood)

  3. 4 middelgrote tomaten

  4. 4 takjes koriander

  5. 1 el extra olijfolie van eerste persing

  6. 1 el rode wijnazijn

  7. ½ krop ijsbergsla

  8. zout en peper

Voedingsinformatie per 1 portie:

  1. Eiwit – 41.8 g

  2. Vet – 32.3 g

  3. Koolhydraten – 12.1 g

  4. Energiewaarde – 506.4 kcal

  5. Cholesterol – 238 mg

  6. Glykemische index – 25 (laag)

Voorbereidingsmethode:

  1. Oil the pieces of beef rib, season with salt and pepper and let marinate for 10 min.

  2. Smeer de stukken runderrib, breng op smaak met zout en peper en laat 10 min. marineren.

  3. Prik elke tomaat lichtjes door met een mes, dompel ze onder in kokend water gedurende 5-10 seconden, schil ze dan en snij ze fijn. Combineer de in blokjes gesneden tomaten met de gehakte paprika's, voeg wijnazijn, de resterende olijfolie, zout en peper toe en laat het mengsel opstijven.

  4. Verwarm de koekenpan voor. Dep het rundvlees op met een papieren handdoek om overtollige olie te verwijderen en braad het aan beide zijden goudbruin. Dan afdekken met het deksel en nog 5 min. koken.

  5. Als de biefstuk goed doorbakken is, breng hem dan over op een serveerbord en serveer hem met groentesalsa en ijsbergblaadjes aan de zijkant.

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het